Bali dag 33 – 26. okt 2022

Ubud

Når jeg spiser ude i verden, forsøger jeg altid kun at bruge de “redskaber” jeg får. Fx spisepinde eller kun en ske.

Jeg havde godt lagt mærke til, at mange lokale steder fik jeg kun en gaffel og ske. Altså ingen knive. Men efter som jeg mest har fået ris med noget kød i mindre stykker og grøntsager, har det ikke været et problem.

På det skriveretreat jeg er på pt, er guiden fra Singapore. Jeg får at vide at hverken på Bali eller i Singapore er de lokale vant til at bruge knive. Faktisk spiser de kun ved hjælp af højre hånd. Og det kan jeg jo ikke stå for at skulle prøve 😀

Som du kan høre sidst i videoen, var jeg noget skeptisk over “scoop” metoden, især fordi hans danske kone havde fortalt på forhånd, at hun havde prøvet det, og det var slet ikke lykkes.

Men jeg blev faktisk overrasket over, at da jeg først var kommet over den underlig følelse af at have hånden nede i maden, gik det overraskende let. Vi udvekslede historier og erfaring og uden jeg tænkte mere over det, kørte jeg maden ind som om jeg havde bestik. Det krævede dog lidt fingermotorik at fjerne kyllingekødet fra knoglerne.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Ældst
Nyeste Most Voted
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer